A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Boot zandstralen

Boot zandstralen

Wilt u graag de oude laag roest, verf of vuil van uw boot laten verwijderen? Dan bent u bij Den Breejen aan het juiste adres. Bij het zandstralen wordt het onderwaterschip weer volledig kaal en strak gemaakt. Wij zien hierin gespecialiseerd en beschikken over een moderne werkplaats met hoogwaardig apparatuur en gekwalificeerd personeel. Tijdens het zandstralen van boten en uitvoeren van andere werkzaamheden houden wij uiteraard rekening met uw wensen en de staat van uw boot.

Wanneer kiezen voor zandstralen?

Het zandstralen van een boot is nodig als voorbereiding op diverse onderhoudswerkzaamheden, bijvoorbeeld als er een nieuwe verflaag aangebracht moet worden. Wanneer de verf afbladdert, is dit een teken dat de ondergrond aangepakt moet worden. Ook roestvorming zorgt ervoor dat er niet direct een nieuw verflaag aangebracht kan worden, maar deze ook eerst gereinigd moet worden door middel van zandstralen.

Uw boot laten zandstralen

Als u uw boot door ons laat zandstralen gaan wij zorgvuldig te werk. Zo zullen wij deze eerst volledig reinigen en alg en roest verwijderen. Ook zullen we uw boot nauwkeurig onderzoeken. Op deze wijze kunnen we u een indicatie geven van de mate van roest op uw boot. Vervolgens wordt dit verwijderd door middel van zandstralen.

Meer informatie of een afspraak maken om uw boot te laten zandstralen? Neem dan gerust contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze:

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Boot zandstralen ter bescherming van roest?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring