A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Alblasserdam

Zandstralen van boten in Alblasserdam voor een opmerkelijke uitstraling 

Gritstralen en zandstralen is belangrijk onderdeel voor het onderhoud van uw boot. Wenst u uw boot in Alblasserdam te laten zandstralen? Bent u op zoek naar een expert in het zandstralen van schepen in Alblasserdam of naar specifiekere diensten zoals polyesterboot zandstralen en houten boot zandstralen? A.J. den Breejen in Alblasserdam is dan de ideale keuze. Ons team heeft uitgebreide ervaring, variërend van jacht zandstralen tot meer algemene vaartuigen. We zijn een begrip in en rondom Alblasserdam. Kies voor ons, laat uw schip zandstralen of gritstralen door A.J. den Breejen in de buurt van Alblasserdam en u kiest voor kwaliteit en duurzaamheid, met oog voor mens en milieu.  

Of uw vaartuig nu van hout, polyester of een ander materiaal is gemaakt, roest en algen zijn vaak onvermijdelijk. Schakel daarom de experts van A.J. den Breejen in Alblasserdam in. We reinigen en bereiden uw boot grondig voor, of het nu gaat om gritstralen of zandstralen, en zorgen ervoor dat uw boot weer schittert op het water. 

Assortiment vaartuigen voor zand- en gritstralen in Alblasserdam 

A.J. den Breejen in Alblasserdam biedt zijn diensten aan voor een breed scala aan vaartuigen. Of u nu een binnenvaartschip, viskotter, polyesterboot, houten boot, jacht of een ander scheepvaart gerelateerd object heeft, ons team in Alblasserdam staat klaar. Heeft u specifieke wensen of vragen? Aarzel niet om te informeren naar onze mogelijkheden. 

Waarom uw schip in Alblasserdam laten zandstralen of gritstralen? 

Net als andere objecten hebben schepen onderhoud nodig. Roest is een bekend probleem, en voor het aanpakken hiervan biedt A.J. den Breejen in Alblasserdam dé oplossing. Voor het zandstralen van een schip hebben we topkwaliteit apparatuur, vakkundig personeel en hebben een locatie die perfect is ingericht voor zowel zandstralen als gritstralen van uw boot. 

Aanpak en expertise in Alblasserdam 

Elke boot is uniek, en daarom starten we met een gedetailleerde inspectie. Hiermee bepalen we de beste methode, of het nu gaat om gritstralen van een polyesterboot, zandstralen van een houten boot of het behandelen van een luxe jacht in Alblasserdam. 

Neem contact met ons op voor specialistisch advies in Alblasserdam 

Bent u specifiek geïnteresseerd in gritstralen of wilt u meer weten over onze expertise in schip zandstralen in Alblasserdam? Of misschien heeft u vragen over hoe wij een polyesterboot zandstralen, een houten boot zandstralen of specifieke diensten rondom jacht zandstralen?  

Ons team bij A.J. den Breejen in Alblasserdam staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en een offerte op maat te bieden. Bezoek ons in Alblasserdam of neem direct contact op om te ontdekken hoe we uw boot kunnen laten stralen als nooit tevoren. 

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen