A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Rotterdam

Boot zandstralen in de buurt van Rotterdam om deze te laten stralen op het water

Wilt u uw boot zandstralen in de buurt van Rotterdam? Zoekt u een betrouwbare partner die dit vakkundig en voor een goede prijs voor u kan verzorgen? Den Breejen is gespecialiseerd in boot zandstralen en biedt u unieke service in Rotterdam en omgeving. Als u uw boot laat zandstralen bent u verzekerd van een professionele aanpak. Hierbij houden wij rekening met mens en milieu. Bent u de roestplekken op uw boot zat? Stoort u zich aan het alg dat zich op uw boot bevindt? Laat uw boot dan zandstralen door de vakkundige medewerkers van Den Breejen. Als wij uw boot zandstralen gaan wij deze eerst geheel reinigen. Zo ontdoen wij uw boot van roest en alg. Nadat wij u boot zandstralen kan deze weer stralen op het water.

Soorten boten zandstralen

Den Breejen is breed inzetbaar in de buurt van Rotterdam om uw boot te zandstralen. Maar welke boten kunnen bij ons terecht? Naast een boot zandstralen kunnen ook diverse andere scheepvaartgerelateerde objecten bij ons terecht, zoals:

  • Binnenvaart schepen
  • Viskotters
  • Constructiedelen

Heeft u een ander object wat over water aanleverbaar is? Informeer naar de mogelijkheid of wij uw boot kunnen zandstralen.

Waarom uw boot zandstralen?

Schepen hebben net als andere objecten onderhoud nodig. Een veel voorkomend probleem bij schepen is roest. Als uw boot te kampen heeft met roestplekken is deze in goede handen bij Den Breejen in de buurt van Rotterdam. Wij kunnen uw boot zandstralen om deze roestplekken te verhelpen. Als wij uw boot zandstralen maken wij gebruik van hoogwaardig apparatuur, gekwalificeerd personeel en een geschikte werkplaats.

Werkwijze tijdens uw boot zandstralen

Voordat wij uw boot zandstralen gaan wij deze eerst onderzoeken. Zo kunnen wij een indicatie maken van hoeverre het roest uw boot heeft aangetast en op welke manier wij dit kunnen verhelpen. Vervolgens wordt dit verwijderd door middel van stralen.

Bent u ook benieuwd naar het verbluffende resultaat? Laat uw boot dan zandstralen door de specialisten van Den Breejen. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats in de buurt van Rotterdam.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen