A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Den Breejen

Den Breejen voor stralen, staalstralen en staalconservering

Den Breejen inschakelen voor het onderhouden van uw schip? Uw boot laten coaten? Den Breejen is uw aangewezen partner voor verschillende onderhoudswerkzaamheden aan boten. Zo kunt u ons inschakelen voor het coaten en het uitwendig gritstralen van diverse scheepvaartgerelateerde objecten. Ook kunnen wij boten reinigen en staalstralen. Op onze website geven wij u een beeld van onze werkzaamheden. Al onze werkzaamheden voeren wij uit in een overdekte droge omgeving. Hierdoor houden wij weersinvloeden op ons werk beperkt. Als specialist in schepen staat Den Breejen bekend om het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Ervaar dit zelf en maak een afspraak.

Waarom Den Breejen?

Den Breejen houdt zich al vele jaren bezig met het onderhouden van diverse soorten schepen. Klanten komen regelmatig bij ons terug door de diverse voordelen die wij bieden:

  • Beste materialen
  • Machines
  • Vakmanschap
  • Hoogwaardige dienstverlening
  • Overdekte werkplaats

Den Breejen werkt altijd door, weer of geen weer!

Door onze overdekte werkplaats kunnen wij als een van de weinige in ons land schepen geheel droogzetten in het overdekte straaldok. Onafhankelijk van het weer kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor leveren wij ten alle tijden top kwaliteit en leveren wij de boot op volgens afgesproken termijn. Meer informatie? Benieuwd naar onze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen