A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Alblasserdam

Uw schip laten stralen in Alblasserdam is A.J. Den Breejen’s specialisme! 

A.J. Den Breejen is uw specialist in staalstralen, zandstralen en staalconservering in de omgeving van Alblasserdam. Heeft u een schip dat onderhoud nodig heeft? In onze geavanceerde werkplaats richten we ons op hoogwaardig scheepsonderhoud, waardoor uw vaartuig weer zal stralen. A.J. Den Breejen onderhoud uw schip in de modern ingerichte werkplaats in de buurt van Alblasserdam 

Bij A.J. Den Breejen zijn we niet alleen experts in het stralen en conserveren van binnenvaartschepen en viskotters, maar we behandelen ook andere scheepvaart gerelateerde objecten zoals constructiedelen en alles wat over water aangeleverd kan worden. Ons team van 7 vakmensen zet zich dagelijks in voor het behandelen van objecten, zowel boven als onder de waterlijn. Door ons vakmanschap en de inzet van topmaterialen en -machines garanderen wij u eersteklas dienstverlening. 

Onze diensten bij A.J. Den Breejen 

Naast onze specialiteit in staalstralen en zandstralen, biedt A.J. Den Breejen u ook: 

We zijn trots op onze eigen werkplaats nabij Alblasserdam waar we al deze diensten naar de wens van de klant kunnen leveren. 

Wat maakt A.J. Den Breejen uniek?  

A.J. Den Breejen onderscheidt zich als een van de weinige bedrijven in Nederland met de capaciteit om schepen volledig droog te zetten in ons overdekte straaldok. Schepen kunnen plat op de dokvloer worden geplaatst, maar met onze dokstoelen en balken kunnen we ze ook hoger plaatsen. Dit stelt ons in staat om scheepsvlakken vakkundig te stralen en te conserveren. 

Is uw boot toe aan een grondige straalbeurt, reiniging of conservering in de buurt van Alblasserdam?  

Ons team staat klaar om u van dienst te zijn. 

Neem contact op met A.J. Den Breejen voor een offerte 

Bij A.J. Den Breejen begrijpen we het belang van kwalitatief scheepsonderhoud en hoe cruciaal het is om de juiste technieken toe te passen. Of u nu geïnteresseerd bent in staalstralen, zandstralen, of het uitgebreidere proces van staalconservering, ons team staat voor u klaar. Met jarenlange ervaring in het stralen en conserveren van scheepsvlakken, garanderen we dat uw schip de beste behandeling krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw vaartuig kunnen laten stralen en verzekeren van een langdurige bescherming en glans. 

Voor meer informatie over A.J. Den Breejen, vul het onderstaande formulier in. 

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen