A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Brouwershaven

Den Breejen onderhoud uw schip in de modern ingerichte werkplaats in de buurt van Brouwershaven

Den Breejen is uw perfecte partner op het gebied van onderhoud voor uw schip. Wilt u uw boot laten coaten door een deskundig bedrijf in de buurt van Brouwershaven? Den Breejen is gespecialiseerd in het uitwendig gritstralen en coaten van diverse scheepvaartgerelateerde objecten, waaronder:

  • Binnenvaartschepen
  • Viskotters
  • Constructiedelen

U kunt ook bij ons terecht voor wat verder over het water aanleverbaar is kunt u bij Den Breejen terecht. Het team van Den Breejen behandelen dagelijks, in een droge omgeving in de buurt van Brouwershaven, alle objecten zowel boven als onder de waterlijn (scheepsvlakken). Ons team bestaat uit 7 personen met passie voor scheepsonderhoud. Dankzij onze jarenlange ervaring met vakmanschap, en gebruik van de beste materialen en machines bieden wij u een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Werkzaamheden uitgevoerd door Den Breejen

Wat kunnen we allemaal voor u betekenen? Hoewel gritstralen en coaten onze hoofdactiviteit is kunt u bij Den Breejen ook terecht voor:

Dankzij onze eigen werkplaats in de buurt van Brouwershaven kunnen wij dit geheel naar wens van de klant uitvoeren.

Wat onderscheidt Den Breejen?

Den Breejen heeft als een van de weinige straalbedrijven in Nederland een droogdok waar wij schepen geheel kunnen droogzetten. Ons overdekte straaldok heeft een vloerlengte van 103 meter en een breedte (tussen de Luchtkasten) van 14 meter. In principe wordt een schip plat op de dokvloer gezet. Den Breejen heeft echter de beschikking over dokstoelen en balken om schepen hoger te kunnen zetten. Daardoor zijn wij in staat om scheepsvlakken te stralen en te conserveren.

Wilt u uw boot laten stralen, reinigen of coaten in de buurt van Brouwershaven? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Het team van Den Breejen is u graag van dienst.

Meer informatie over den Breejen? Vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Den Breejen onderhoud uw schip in de modern ingerichte werkplaats in de buurt van Brouwershaven
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring