A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Capelle aan den IJssel

Den Breejen voor onderhoud aan uw schip in Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf voor het coaten van uw boot? Dan bent u bij Den Breejen & zonen aan het juiste adres. Den Breejen & zonen is gespecialiseerd in het uitwendig gritstralen en coaten van verschillende scheepvaart gerelateerde objecten. Hierbij kunt u denken aan binnenvaartschepen, viskotters, constructiedelen en wat verder over het water vaart. Het team van Den Breejen & zonen bestaat uit 7 vakmannen die dagelijks, in een droge omgeving in Capelle aan den IJssel, alle objecten zowel boven als onder de waterlijn (scheepsvlakken) behandelen. Bij Den Breejen werken wij uitsluitend met de beste materialen en machines, zo bent u zeker van een kwalitatieve en hoogwaardige aanpak!

Onze werkzaamheden

De hoofdactiviteiten bij Den Breejen zijn het gritstralen en coaten. Maar daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor onderstaande werkzaamheden:

Waarom kiezen voor Den Breejen?

Als een van de weinige straalbedrijven in Nederland kan Den Breejen schepen geheel droogzetten in het overdekte straaldok. In principe wordt een schip plat op de dokvloer gezet. Den Breejen heeft echter de beschikking over dokstoelen en balken om schepen hoger te zetten. Daardoor zijn wij in staat om scheepsvlakken te stralen en te conserveren.

Wilt u uw boot laten stralenreinigen of coaten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Het team van Den Breejen staat voor u klaar!

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Den Breejen onderhoud uw schip in de modern ingerichte werkplaats in de buurt van Capelle aan den IJssel
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring