A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Sliedrecht

Den Breejen in de buurt van Sliedrecht voor het coaten en stralen van uw schip

Wilt u uw boot laten coaten door een deskundig bedrijf in de buurt van Sliedrecht? Dan is Den Breejen uw perfecte partner. Den Breejen is gespecialiseerd in het uitwendig gritstralen en coaten van diverse scheepvaartgerelateerde objecten, waaronder:

  • Binnenvaartschepen
  • Viskotters
  • Constructiedelen

Maar ook voor wat verder over het water aanleverbaar is kunt u bij Den Breejen terecht. Het team van Den Breejen bestaat uit 7 personen die dagelijks, in een droge omgeving in de buurt van Sliedrecht, alle objecten zowel boven als onder de waterlijn (scheepsvlakken) behandelen. Met vakmanschap, de beste materialen en machines bieden wij u een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

De werkzaamheden van Den Breejen uitgevoerd in de eigen werkplaats in de regio van Sliedrecht

Hoewel gritstralen en coaten onze hoofdactiviteit is kunt u bij Den Breejen ook terecht voor:

Wij beschikken over een eigen werkplaats in de buurt van Sliedrecht waar wij dit naar wens van de klant kunnen uitvoeren.

Den Breejen onderscheidt zich door uw schip geheel droog te zetten tijdens de werkzaamheden zoals stralen, coaten of reinigen

Als een van de weinige straalbedrijven in Nederland kan Den Breejen schepen geheel droogzetten in het overdekte straaldok. In principe wordt een schip plat op de dokvloer gezet. Den Breejen heeft echter de beschikking over dokstoelen en balken om schepen hoger te zetten. Daardoor zijn wij in staat om scheepsvlakken te stralen en te conserveren.

Wilt u uw boot laten stralen, reinigen of coaten in de buurt van Sliedrecht? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Het team van Den Breejen is u graag van dienst.

Wenst u meer informatie te ontvangen over den Breejen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen