A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Gritstralen

Gritstralen en coaten van uw boot verzorgd door Den Breejen

Gritstralen van uw boot door een specialist? Schip onderhoud uitbesteden? Bekijk dan eens de website van Den Breejen en ontdek de vele mogelijkheden. Als gespecialiseerd bedrijf in gritstralen houden wij ons al vele jaren bezig met het stralen van schepen, waaronder:

  • Stralen, coaten, reinigen
  • Stralen
  • Staalstralen
  • Staalconservering
  • Scheepsonderhoud

Een lange levensduur van een boot is o.a. afhankelijk van tijdig en goed onderhoud. Ons team van ervaren vakmensen weten als geen ander wat er voor nodig is om dit uit te voeren. Met kennis en de benodigde materialen kunnen wij uitstekende prestaties leveren.

Wat is gritstralen?

Gritstralen is een manier om uw boot goed te kunnen reinigen. Zowel metaal als hout kan door middel van een hoge druk spuit schoongemaakt worden. Op deze wijze verwijderen we roest, laklagen en vuil. Indien wenselijk kunnen we na gritstralen een speciale beschermende coating aanbrengen. Wij maken gebruik van epoxy coatings. Deze microscopische ijzerplaatjes die als schubben in een coatinglaag aanwezig zijn en zorgen voor een verminderde waterdoorlaatbaarheid van de coating. Meer hierover kunt u vinden op de website.

Maak a.u.b. uw keuze:

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Gritstralen en coaten van uw boot verzorgd door Den Breejen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring