A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Alblasserdam

A.J den Breejen: Dé specialist voor gritstralen van schepen in Alblasserdam 

Zoekt u een expert in het gritstralen van uw jacht of schip? A.J. den Breejen is uw vertrouwde adres in Alblasserdam. Onze ervaring in het gritstralen van diverse vaartuigen, variërend van viskotters en jachten tot grote binnenvaartschepen, zorgt voor superieure resultaten. 

Wanneer uw boot, jacht of ander soort schip, roest, vuil vertoont of waar de verf van afbladdert, is gritstralen de ideale oplossing. Schepen gritstralen reinigt de oppervlakte grondig, wat essentieel is voordat schilderwerk kan plaatsvinden. Hierdoor wordt een solide hechting van een nieuw coatingsysteem 100% gegarandeerd. 

Bij A.J. den Breejen hebben we ons gespecialiseerd in het gritstralen van schepen, van het gedetailleerde werk bij jacht gritstralen tot het omvangrijke schip gritstralen. Ons deskundige team in Alblasserdam biedt een volledig pakket van diensten aan, of u nu een elegant jacht heeft of een volledige vloot van schepen. Vertrouw op ons vakmanschap voor een onberispelijke afwerking. 

Waarom kiezen voor A.J den Breejen voor uw schepen gritstralen? 

In onze moderne werkplaats, uitgerust voor zowel jacht gritstralen als schip gritstralen, combineren we traditioneel vakmanschap met geavanceerde technieken.  

Onze onderscheidende kenmerken zijn: 

  • Een overdekte en afzinkbare hal (overdekt droogdok) voor effectief schepen gritstralen. 
  • Weerbestendigheid, waardoor oplevertijden altijd op schema blijven. 
  • Geconditioneerd werk voor het beste resultaat 
  • Duurzaamheid door hergebruik van straalmiddelen, verminderende milieubelasting. 

Of u nu een particulier bent met een jacht of een bedrijf met een vloot schepen, bij ons bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit schepen gritstralen. 

Neem vandaag nog contact op 

Bij A.J. den Breejen, specialist in jacht gritstralen, schip gritstralen en algemeen schepen gritstralen in Alblasserdam, garanderen we vakmanschap. Ons overdekt droogdok, met een lengte van 104 meter en 14 meter breed tussen de luchtkasten, staat klaar voor uw project. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op. We verschaffen u graag aanvullende informatie of plannen een afspraak in. 

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen