A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Barendrecht

Gritstralen is geschikt voor elk metalen en houten voorwerp. Den Breejen verzorgd dit in de buurt van Barendrecht

Gritstralen van uw boot in de buurt van Barendrecht? Voor straalwerk en schip onderhoud kunt u terecht bij A J den Breejen & Zonen bv. A J den Breejen & Zonen bv is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met stralen van schepen waaronder gritstralen. Een lange levensduur van uw schip begint bij goed onderhoud. Het team van Den Breejen bestaat uit 7 ervaren vakmensen die uitstekende prestaties leveren. Wilt u meer informatie over gritstralen? Of wilt u een afspraak voor gritstralen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn niet voor niets een bekend begrip in Barendrecht en omgeving.

Gritstralen om uw schip te reinigen

Gritstralen is een manier om uw schip goed te reinigen. Gritstralen is geschikt voor elk metalen en houten voorwerp. Doormiddel van een hoge druk spuit wordt het grit tegen het object geblazen en zo worden vuil, roest en laklagen verwijderd. Met gritstralen wordt een langere levensduur bevordert en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Den Breejen staat garant voor:

  • Kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Korte doorlooptijd

Mede hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in Barendrecht en omgeving. Na het gritstralen moet er een coating laag aangebracht worden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systemen die in de praktijk hun waarde al ruim hebben bewezen. Daarnaast proberen wij innovatief te zijn op het gebied van nieuwe systemen.

Gritstralen vereist vakmanschap

Gritstralen vereist vakmanschap. Kies daarom voor Den Breejen in de buurt van Barendrecht. Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden die wij bieden? En bent u in het bezit van een viskotter, binnenvaartschip of een plezierjacht? Neem dan eens contact met ons op. Den Breejen werkt in een overdekte en droge omgeving. Zo kunnen wij constante kwaliteit leveren.

Gritstralen verwijderd vuil, roest en oude laklagen.

Wenst u meer informatie te ontvangen over gritstralen , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Gritstralen is geschikt voor elk metalen en houten voorwerp. Den Breejen verzorgd dit in de buurt van Barendrecht
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring