A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Zwijndrecht

Gritstralen van boten in Zwijndrecht door specialist: A.J den Breejen

Ontdek de expertise van A.J. den Breejen, dé specialist in het gritstralen van boten in Zwijndrecht. Met een rijke ervaring in de maritieme sector bieden wij geavanceerde oplossingen voor het verwijderen van roest, vuil, en oude verflagen, waardoor uw schip weer klaar is voor een nieuwe coating. In onze moderne faciliteiten combineren we vakmanschap met innovatieve technieken om optimale resultaten te garanderen. Of het nu gaat om een viskotter of een binnenvaartschip, onze methoden zorgen voor een perfecte ondergrond, waarbij een 100% hechting van nieuwe coatingsystemen gegarandeerd is. 

Hoe gaan wij te werk? 

  1. Inspectie: We beginnen met een gedetailleerde inspectie van uw schip om de specifieke vereisten vast te stellen. 
  2. Voorbereiding: Alle oppervlakken worden gereinigd om vuil en vet te verwijderen, wat essentieel is voor effectief gritstralen van boven in Zwijndrecht. 
  3. Gritstralen: We passen de meest geschikte straaltechniek toe, afgestemd op de conditie van het schip en uw specifieke wensen. 
  4. Afwerking: Na het stralen behandelen we het oppervlak met een beschermende coating die de duurzaamheid en uitstraling verbetert. 
  5. Controle: Elk project wordt afgerond met een strenge kwaliteitscontrole om te verzekeren dat aan alle normen is voldaan. 

Wanneer weet je dat je je boot moet laten gritstralen? 

  • Aanwezigheid van roest: Zichtbare roestvorming die de integriteit van het schip kan aantasten. 
  • Afbladderende verf: Oude verflagen die loslaten en de bescherming van het schip verminderen. 
  • Algemene veroudering: Regelmatig onderhoud is nodig om de levensduur van het schip te verlengen. 
  • Voorafgaand aan een nieuwe coating: Een schone, ruwe ondergrond is essentieel voor de hechting van nieuwe verf. 

Wat is gritstralen? 

Gritstralen, ook bekend als zandstralen of abrasief stralen, is een krachtige techniek die gebruikt wordt om oppervlakken grondig te reinigen en voor te bereiden voor verdere behandelingen zoals schilderen of coaten. Bij deze methode wordt met hoge snelheid een straalmiddel, zoals zand of kleine staalkorrels, tegen het oppervlak van het object geblazen. Dit proces verwijdert niet alleen oude verflagen, roest en vuil, maar creëert ook een ruwheid op het oppervlak die essentieel is voor de hechting van nieuwe coatings. Het is bijzonder effectief voor maritieme toepassingen, omdat het de duurzaamheid en het uiterlijk van schepen aanzienlijk kan verbeteren. Bovendien is deze techniek milieuvriendelijk door het gebruik van geavanceerde recyclingsystemen die de impact op het milieu minimaliseren en de efficiëntie van het straalproces verhogen. 

Gritstralen van uw boot in Zwijndrecht? Neem contact op met A.J den Breejen

Heeft uw boot onderhoud nodig of wilt u meer informatie over het gritstralen van boten? Neem vrijblijvend contact op met A.J. den Breejen. Bel ons op 078-6164517, stuur een email naar info@overdektstralen.nl of breejen9@planet.nl. Wij staan klaar om uw boot de zorg te geven die het verdient en een afspraak in te plannen in de omgeving van Zwijndrecht. Ons team van experts gebruikt de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat uw schip in optimale conditie blijft. 

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen