A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Den Oever

Jacht stralen boven en onder de waterlijn in onze werkplaats in de buurt van Den Oever

Wilt u uw jacht laten stralen in de buurt van Den Oever voor een nieuw vaarseizoen? Kies dan voor Den Breejen. Den Breejen heeft de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd in jacht stralen en is u graag van dienst. Wij kunnen uw jacht stralen op de volgende manieren:

  • Coating
  • Staalstralen
  • Staalconservering
  • Onderhoud

Deze zeer effectieve oplossing tegen roest en alg is bij Den Breejen in vertrouwde handen. Wij zijn een bekend begrip in Den Oever en omgeving als het gaat om jacht stralen en staan graag voor u klaar.

Coating jacht stralen

Tijdens coating jacht stralen wordt het oppervlak van uw boot gereinigd. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige coatingsystemen die in de praktijk hun waarde al ruim hebben bewezen en proberen innovatief te zijn op het gebied van nieuwe coatings of andere toepassingen van bestaande coatings. Wij beschikken over alle benodigde middelen, materialen en technieken in onze werkplaats in de buurt van [PLAATSNAAM.

Jacht staalstralen

Tijdens het jacht stralen werken wij met vasilgrit en straalnozzles tot 19 mm bij een luchtverbruik van 21 m3/min. per nozzle. Totaal beschikbaar geïnstalleerd vermogen is 1300 pk, wat resulteert in een luchtcapaciteit van 150m3/min. Door het gebruik hiervan tijdens jacht stralen garanderen wij hoge doorloopsnelheden.

Jacht stralen? Maak een afspraak

Maak nu een afspraak met Den Breejen in de buurt van Den Oever voor jacht stralen. Wij beschikken over kundig personeel die dit graag verzorgen. Onze productie vindt plaats in een droogdok waardoor wij objecten zowel boven als onder de waterlijn kunnen behandelen. Wenst u meer informatie te ontvangen over jacht stralen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Jacht stralen boven en onder de waterlijn in onze werkplaats in de buurt van Den Oever
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring