A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Sliedrecht

Stralen voor het verwijderen van roest, verf en verontreiniging verzorgd door Den Breejen in de buurt van Sliedrecht.

Stralen van uw schip in de buurt van Sliedrecht? Bij A.J. den Breejen & Zonen BV kunt u terecht voor stralen. Wij stralen vele binnenwaterschepen en viskotters. Niet alleen boten, maar ook constructiedelen en alles wat over het water aanleverbaar is stralen wij. Onze doelgroep is zowel de beroepsvaart als de pleziervaart. Wij werken met 7 personen die ieder beschikbaar zijn voor alle facetten van het uitvoerende werk. Hierbij worden uitstekende prestaties geleverd door een ieder binnen ons bedrijf. Mede hierdoor zijn wij een bekend begrip in Sliedrecht en omgeving.

Stralen met grote druk gritkorrels

Zitten er roestplekken op uw schip? Zoekt u daarom een specialist in de buurt van Sliedrecht om deze te laten stralen? Ons team kan uw schip stralen op een uiterst zorgvuldige wijze. Hierbij kan het gaan om de volgende onderdelen:

  • Opbouw
  • Dek
  • Romp

Met stralen worden er grote druk gritkorrels tegen uw product geblazen. Het stralen zorgt voor het verwijderen van roest en verf. Ook worden andere verontreinigingen, zoals waterpokken, verwijdert met het stralen. Na het stralen moet er weer een laag coating aangebracht worden op het stalen oppervlak. Dit gehele proces verzorgen wij van A t/m Z in eigen beheer in de buurt van Sliedrecht.

Stralen in een overdekte, droge omgeving

Het stralen kunnen wij in een overdekte, droge omgeving uitvoeren in de buurt van Sliedrecht. Zo zijn de weersinvloeden minimaal en is het mogelijk om een constante kwaliteit te leveren. Stralen zonder invloed van weersomstandigheden bij A.J. den Breejen & Zonen bv.

Wenst u meer informatie te ontvangen over stralen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Stralen voor het verwijderen van roest, verf en verontreiniging verzorgd door Den Breejen in de buurt van Sliedrecht.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring