A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Staalconservering

Staalconservering voor het behandelen van uw boot?

Staalconservering voor het behandelen van de oppervlak van uw boot? Na het straalwerk uw boot laten behandelen? Voor staalconservering bent u bij Den Breejen beslist aan het juiste adres. Den Breejen is op de hoogte van de nieuwste technieken en beschikt over de benodigde middelen voor staalconservering. Hierbij maken wij veelal gebruik van high solid epoxy's. Dit zijn de epoxy's die zijn aangepast en hierdoor beter toepasbaar zijn op deze ondergrond van boten en flexibel zijn.

Staalconservering voor een geschikte ondergrond

Wanneer we ons bezig houden met staalconservering is het tevens belangrijk dat we kijken naar de overschilderbaarheid. De epoxy soorten waar wij mee werken zijn hiervoor uitermate geschikt. Afhankelijk van uw wensen, de boot en mate van gebruik kan er gekozen worden voor verschillende soorten. Zo geven wij in scheepsruimen de voorkeur aan een harde slijtlaag als primer en een overschilderbare epoxy als 2e laag. Dit biedt o.a. de volgende voordelen:

  • Makkelijk bij te werken
  • Harde laag
  • Hoge slijtweerstand
  • Kan extreem belast worden

De buitenzijde bewerken wij bij voorkeur met een universele epoxyprimer en een harde epoxy eindlaag die is aangepast. Meer informatie of een afspraak voor staalconservering? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Maak a.u.b. uw keuze:

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Staalconservering voor het behandelen van uw boot?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring