A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Hardinxveld-Giessendam

A.J. den Breejen de specialist in staalconservering voor Hardinxveld-Giessendam

Vindt u het belangrijk dat uw boot beschermd is tegen roest en corrosie? Kom dan naar A.J. den Breejen de specialist in staalconservering voor Hardinxveld-Giessendam. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in stralen, staalstralen en staalconservering. Ons team bestaat uit specialisten met de benodigde kennis en ervaring. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken van staalconservering en beschikt over de benodigde apparatuur. Bij staalconservering maken we gebruik van high solid epoxy’s.

Wat zijn de voordelen van epoxy’s?

Als u voor staalconservering kiest, is het belangrijk om te kijken naar de overschilderbaarheid. Wij werken met verschillende epoxy’s die hiervoor uitermate geschikt zijn. Het hangt van de boot, uw wensen en de mate van het gebruik af welke epoxy er het meest geschikt voor is. Indien u kiest voor de primer, een harde slijtlaag en een overschilderbare epoxy als tweede laag levert u dit de volgende voordelen:

  • Harde laag
  • Hoge slijtweerstand
  • Kan extreem belast worden
  • Makkelijk bij te werken

Maak een afspraak met A.J. den Breejen de specialist in staalconservering voor Hardinxveld-Giessendam

Wilt u meer informatie over staalconservering? Of wilt u een afspraak met ons maken om uw boot te laten behandelen met staalconservering? Stuur dan een email naar info@overdektstralen.nl of breejen9@planet.nl of bel naar 078-6164517. Wij staan u graag te woord en geven u graag meer informatie of plannen een afspraak met u in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen