A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Sliedrecht

Staalconservering! Goed gedaan door A.J. den Breejen & Zonen bv in de buurt van Sliedrecht

Staalconservering specialist inschakelen in de buurt van Sliedrecht? Voor staalconservering bent u bij A.J. den Breejen & Zonen bv aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in staalconservering. Alles van staal wat over het water aanleverbaar is, is geschikt voor onze staalconservering. Wij werken met 7 man die allen goede stralers zijn en goede verfspuiters. Zo hebben wij een vakkundig team die in staat is om kwaliteit staalconservering uit te voeren. Door onze unieke service, hoogwaardige kwaliteit en manier van werken zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in Sliedrecht en omgeving.

Staalconservering in een drooghok

Wij voeren staalconservering uit in een droogdok bij onze vestiging in de buurt van Sliedrecht. Op deze manier zijn er nauwelijks weersinvloeden bij de staalconservering. Voor de staalconservering werken wij met de beste coatingsystemen die in het verleden hun waarde hebben bewezen. Het stralen kan gebeuren in 4 reinheidsgraden, namelijk:

  • Gritstralen tot zichtbaar schoon staal. Het metaal moet een egale metaal-kleur hebben. =Sa 3 norm.
  • Zeer zorgvuldig gritstralen. Op bet metaal mogen achtergebleven resten van verontreiniging als lichte verkleuring in de vorm van vlekken of strepen waarneembaar zijn. =Sa 2,5 norn
  • Zorgvuldig gritstralen. Oppervlak moet grotendeels vrij zijn van walshuid, roest, verflagen e.d. Achtergebleven verontreiniging moet goed hechten (=niet verwijderbaar met een bot plamuurmes). =Sa 2 norm.
  • Licht gritstralen. Oppervlak moet vrij zijn van slecht hechtende walshuid, roest, verflagen e.d.. =Sa 1 norn.
  • Sweapen/Wapperen. Dit is het aanstralen van het oppervlak met als enig doel ten lichte ruwheid van het oppervak te verkrijgen.

Staalconservering van binnenvaartschepen en meer

Bent u in het bezit van een viskotter, binnenvaartschip of eenplezierjacht? En u denkt aan staalconservering, het vernieuwen de coating, het stralen en reinigen van uw boot. Neem eens contact op met A.J. den Breejen & Zonen bv. Wij werken in de buurt van Sliedrecht en zijn u graag van dienst.

Wenst u meer informatie te ontvangen over staalconservering, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Staalconservering! Goed gedaan door A.J. den Breejen & Zonen bv in de buurt van Sliedrecht
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring