A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Staalstraalbedrijf

Staalstraalbedrijf voor alle scheepsvaartgerelateerde objecten

Staalstraalbedrijf inschakelen voor het uitwendig gritstralen en coaten van schepen en scheepsvaartgerelateerde objecten? Den Breejen is dé aangewezen partij als het gaat om het stralen van:

  • Binnenvaartschepen
  • Viskotters
  • Constructiedelen
  • Alles wat over het water aanleverbaar is

Al vele jaren houden wij ons als staalstraalbedrijf bezig met gritstralen. Daarnaast kunnen wij ook reinigen en coaten. Dit doen wij voor zowel pleziervaart als beroepsvaart.

Innovatief staalstraalbedrijf

Den Breejen is een innovatief staalstraalbedrijf dat uitsluitend met hoogwaardige coating systemen werkt. Deze hebben zich in de afgelopen jaren bewezen om een zo optimaal mogelijk oppervlakteprofiel te verkrijgen. De Sa 2,5 voldoet in bijna alle omstandigheden aan de normen. Als staalstraalbedrijf kunnen wij ook de afwerking verzorgen. Als afwerking kan dan gekozen worden voor een aflak op polyurethane basis in hoogglans of halfglans of een acrylaat op oplosmiddelbasis (=niet op waterbasis!) in zijdeglans. Deze combinatie garandeert uw schip, jacht of ander maritiem object dan ook een jarenlange bescherming. Meer informatie hierover? Of een afspraak met ons staalstraalbedrijf? Via onze website kunt u meer informatie of onze contactgegevens vinden.

Maak a.u.b. uw keuze:

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Staalstraalbedrijf voor alle scheepsvaartgerelateerde objecten
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring