A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Dordrecht

Staalstraalbedrijf voor gritstralen van diverse boten in onze werkplaats in de buurt van Dordrecht

Bent u opzoek naar een staalstraalbedrijf in de buurt van Dordrecht voor het uitwendig gritstralen en coaten van diverse scheepvaartgerelateerde objecten? Dan bent u bij A J den Breejen & Zonen BV aan het juiste adres. A J den Breejen & Zonen BV is een gespecialiseerd staalstraalbedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met gritstralen. Of het nu gaat om binnenvaartschepen, viskotters of constructiedelen, voor alles wat over het water leverbaar is kunt u bij ons staalstraalbedrijf terecht. Al vele jaren zijn wij een bekend begrip in Dordrecht en omgeving. Graag voorzien wij in de wensen van de klant en bieden optimale bescherming aan boten.

Waarom staalstraalbedrijf Den Breejen?

Waarom zou u kiezen voor staalstraalbedrijf Den Breejen in de buurt van Dordrecht? Stralen zorgt voor een ideaal ruw en schoon oppervlak om een coatingsysteem aan te brengen die vele jaren een perfecte bescherming biedt voor uw schip. Wanneer u kiest voor staalstraalbedrijf A J den Breejen & Zonen BV dan bent u verzekerd van goede kwaliteit. Bij straalwerkzaamheden komen er grote hoeveelheden stof vrij. Het is van groot belang dat alle ruimten goed worden afgeplakt en dat ontluchtingen e.d. worden afgeschermd. Doordat staalstraalbedrijf Den Breejen overdekt werkt, is de uitstoot van stof in onze omgeving gering. Daarnaast leveren wij:

  • Kwaliteit
  • De beste materialen
  • Eerlijk advies

Afspraak met ons staalstraalbedrijf?

Staalstraalbedrijf A J den Breejen & Zonen BV werkt in een overdekte, droge omgeving in de buurt van Dordrecht voor zowel de beroepsvaart als pleziervaart. Wilt u graag een afspraak met ons staalstraalbedrijf? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij leveren constante kwaliteit en maken sluitende afspraken over het oplevertermijn.

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons staalstraalbedrijf, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Staalstraalbedrijf voor gritstralen van diverse boten in onze werkplaats in de buurt van Dordrecht
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring