A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Rotterdam

A.J den Breejen is het professionele staalstraalbedrijf om uw boot te laten stralen in Rotterdam

Zoekt u een ervaren staalstraalbedrijf om uw schip of scheepvaart gerelateerde objecten te laten stralen? A.J den Breejen is het professionele staalstraalbedrijf om uw boot te laten stralen in Rotterdam.  Wij zijn een innovatief staalstraalbedrijf dat alleen werkt met de best denkbare coatings die zich de afgelopen jaren hebben bewezen op het beste mogelijke oppervlakteprofiel. Zo werken we met in bijna alle gevallen met de reinheidsgraad Sa 2,5. Deze reinheidsgraad is de perfecte ondergrond om bijna alle coatings op aan te brengen. . Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die met de modernste apparatuur werken. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor gritstralen maar ook voor de afwerking van uw schip.

A.J den Breejen is een ervaren en professioneel staalstraalbedrijf

Wij hebben jarenlange ervaring in het gritstralen, staalconservering en staalstralen. U bent bij ons gegarandeerd van:

  • Klantvriendelijkheid
  • Hoge kwaliteit
  • Een korte doorlooptijd
  • Professioneel team
  • Scherpe prijzen

Wij hebben als één van de weinige staalstraalbedrijven in Nederland een overdekte hal. Weersinvloeden hebben een minimale invloed op ons uit te voeren werk. Wij kunnen u verzekeren dat we werk leveren van hoge kwaliteit en sluitende afspraken maken met u over de opleveringstermijn.

Wilt u uw boot laten stralen? Neem contact met ons op

Bij ons kunt u terecht voor zowel de pleziervaart als de beroepsvaart. In al de jaren dat we dit werk uitvoeren hebben we al veel diverse schepen of scheepvaart gerelateerde objecten mogen stralen. U ziet hier een aantal van onze projecten.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. U kunt ook direct een afspraak maken. U kunt ons bereiken op 078-6164517 of stuur een email naar info@overdektstralen.nl of breejen9@planet.nl.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen