A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Staalstralen

Staalstralen verzorgd door Den Breejen

Staalstralen voor het behoud van uw schip? Zowel de beroeps- als pleziervaart kan terecht bij Den Breejen. Den Breejen houdt zich al vele jaren bezig met staalstralen, reinigen en coaten van diverse soorten schepen. Met een team specialisten beschikken wij over de benodigde:

  • Kennis
  • Ervaring
  • Materialen
  • Technieken
  • Coatings

Naast boten kunnen wij alle scheepsgerelateerde objecten staalstralen en behandelen. Op deze wij kunnen wij boten ontdoen van verf, roest en verontreiniging. Dit zorgt voor bescherming van uw schip en verlenging van de levensduur.

Staalstralen ter bescherming van uw boot

Boten hebben te kampen met invloeden van water en buitenlucht. Het regelmatig reinigen en het aanbrengen van een goede coating is belangrijk om een boot hier tegen te beschermen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige coatingsystemen die in de praktijk hun waarde al ruim hebben bewezen en proberen innovatief te zijn op het gebied van nieuwe coatings of andere toepassingen van bestaande coatings. Deze coatings worden aangebracht d.m.v. airless spuitverwerking. Hiervoor beschikken wij over de benodigde materialen. Afspraak maken voor staalstralen? Kennis maken met ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen