A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Zuid-Holland

Staalstralen voor beroepsvaart en pleziervaart in de buurt van Zuid-Holland en omgeving

Staalstralen van uw boot in de buurt van Zuid-Holland? A.J. den Breejen & Zonen bv is een gespecialiseerd bedrijf in staalstralen en een bekend begrip in Zuid-Holland en omgeving. Wij werken met 7 mensen met veel vakkundigheid aan het staalstralen van diverse scheepvaartgerelateerde objecten. U kunt dan denken aan viskotters, binnenvaartschepen, constructiedelen en alle objecten die over water aanleverbaar zijn. Wij doen het staalstralen in een binnendok in de buurt van Zuid-Holland. Op deze manier zijn de weersinvloeden minimaal en kan er tevens een coating aangebracht worden.

Waarom staalstralen?

Staalstralen is van belang voor het behoud van staal. Door het staalstralen verwijderen wij:

  • Roest
  • Verf
  • Verontreiniging

Met name staal wat zowel in contact komt met water als met de buitenlucht heeft hier zwaar onder te leiden. Een goede coating en het met enige regelmaat verwijderen van roest is dan van groot belang. Wij zijn dan ook zeer actief binnen de beroepsvaart voor klanten in Zuid-Holland en omgeving. Maar niet alleen de beroepsvaart vraagt veelvuldig om het staalstralen, ook de pleziervaart is bij ons aan het juiste adres.

Staalstralen en coaten

Als het staalstralen gedaan is moet er weer een nieuwe laag coating op aangebracht worden. Dit kan nu vrij makkelijk, omdat door het staalstralen alle verfresten en vuil al van de ondergrond af zijn. Ook voor de coating kunt u bij ons terecht. Wij werken alleen met hoogwaardige coatingsystemen. Deze coatingsystemen hebben in het verleden hun waarde al bewezen. Den Breejen is de specialist op het gebied van staalstralen in de omgeving van Zuid-Holland.

Wenst u meer informatie te ontvangen over staalstralen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen