A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Straalbedrijven

Straalbedrijven in de omgeving van Dordrecht.

Bent u opzoek naar een van de beste straalbedrijven uit de omgeving? Dan hoeft u niet langer te zoeken. A J Den Breejen & Zonen bv behoort tot de beste straalbedrijven en is al jaren gespecialiseerd in het uitwendig gritstralen en coaten van diverse scheepvaartgerelateerde objecten. Te denken valt aan binnenvaartschepen, viskotters, constructiedelen en verder alles wat over het water aanleverbaar is. Wilt u meer informatie over dit straalbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

A J den Breejen & Zonen bv is een van de bekendste straalbedrijvenin Dordrecht en omgeving. Hoewel gritstralen onze hoofdactiviteit is bestaat er de mogelijkheid om, na afdoende reinigende voorbewerking, een coating aan te laten brengen. Te denken valt aan: Ruimen van binnenschepen van aluminiumverf voorzien. A J den Breejen & Zonen bv is dus niet, net als alle andere straalbedrijven,alleen gespecialiseerd in stralen. A J den Breejen & Zonen bv beschikt over een team met 7 ervaren vakmensen. Een ieder van hen is in staat om op alle facetten van het uitvoerende werk een goede prestatie te leveren. Wanneer u kiest voor straalbedrijf A J den Breejen & Zonen bv bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap, goede service en een korte doorlooptijd. Wij beschikken niet over 7 goede stralers, maar ook over 7 goede verfspuiters. Het team van A J den Breejen & Zonen bv zet zich erg flexibel in zodat ook kleine objecten tegen goede prijzen behandeld kunnen worden.

A J den Breejen & Zonen bv beschikt over een overdekte, droge omgeving. Dit houd in dat weersinvloeden een minimale invloed uitoefenen op het uit te voeren werk en is in voordeel tegenover andere straalbedrijven. Hierdoor is het mogelijk om een constante kwaliteit te leveren en sluitende afspraken te maken over de oplevertermijn. Wilt u vrijblijvend meer over ons straalbedrijf? Het team van A J den Breejen & Zonen bv staat voor u klaar.

Op zoek naar straalbedrijven? A J den Breejen & Zonen bv staat voor u klaar.

Wenst u meer informatie te ontvangen over straalbedrijven , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Maak a.u.b. uw keuze:

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Straalbedrijven in de omgeving van Dordrecht.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring