A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

bru-33-kl2

Gespecialiseerd in het uitwendig gritstralen

Te denken valt aan binnenvaartschepen, viskotters, constructiedelen en verder alles wat over het water aanleverbaar is. Doordat de gehele productie in een droogdok plaats vindt kunnen wij objecten zowel boven als onder de waterlijn (scheepsvlakken) behandelen.  

Scroll naar de content
Herkingen

Straalbedrijven in de omgeving van Herkingen

Bent u opzoek naar een van de beste straalbedrijven uit de omgeving van Herkingen? Dan hoeft u niet langer te zoeken. A J Den Breejen & Zonen bv behoort tot de beste straalbedrijven en is al jaren gespecialiseerd in het uitwendig gritstralen en coaten van diverse scheepvaartgerelateerde objecten. Te denken valt aan binnenvaartschepen, viskotters, constructiedelen en verder alles wat over het water aanleverbaar is. Wilt u meer informatie over dit straalbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Veel klanten in Herkingen en daarbuiten zijn u voorgegaan.

Een van de bekendste straalbedrijven

A J den Breejen & Zonen bv is een van de bekendste straalbedrijven in Herkingen en omgeving. Hoewel gritstralen onze hoofdactiviteit is bestaat er de mogelijkheid om, na afdoende reinigende voorbewerking, een coating aan te laten brengen. Te denken valt aan: Ruimen van binnenschepen van aluminiumverf voorzien. A J den Breejen & Zonen bv is dus niet, net als alle andere straalbedrijven, alleen gespecialiseerd in stralen. A J den Breejen & Zonen bv beschikt over een team met 7 ervaren vakmensen. Een ieder van hen is in staat om op alle facetten van het uitvoerende werk een goede prestatie te leveren. Wanneer u kiest voorstraalbedrijf A J den Breejen & Zonen bv bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Goede service
  • Korte doorlooptijd

Wij beschikken niet over 7 goede stralers, maar ook over 7 goede verfspuiters. Het team van A J den Breejen & Zonen bv zet zich erg flexibel in zodat ook kleine objecten tegen goede prijzen behandeld kunnen worden.

Overdekte straalbedrijven

A J den Breejen & Zonen bv beschikt over een overdekte, droge omgeving in de buurt van Herkingen. Dit houd in dat weersinvloeden een minimale invloed uitoefenen op het uit te voeren werk en is in voordeel tegenover andere straalbedrijven. Hierdoor is het mogelijk om een constante kwaliteit te leveren en sluitende afspraken te maken over de oplevertermijn. Wilt u vrijblijvend meer over ons straalbedrijf? Het team van A J den Breejen & Zonen bv staat voor u klaar.

Wenst u meer informatie te ontvangen over straalbedrijven , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Straalbedrijven in de omgeving van Herkingen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring