A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Sliedrecht

Straalbedrijven in de omgeving van Sliedrecht

Bent u opzoek naar een van de beste straalbedrijven uit de omgeving van Sliedrecht? Dan hoeft u niet langer te zoeken. A J Den Breejen & Zonen bv behoort tot de beste straalbedrijven en is al jaren gespecialiseerd in het uitwendig gritstralen en coaten van diverse scheepvaartgerelateerde objecten. Te denken valt aan binnenvaartschepen, viskotters, constructiedelen en verder alles wat over het water aanleverbaar is. Wilt u meer informatie over dit straalbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Veel klanten in Sliedrecht en daarbuiten zijn u voorgegaan.

Een van de bekendste straalbedrijven

A J den Breejen & Zonen bv is een van de bekendste straalbedrijven in Sliedrecht en omgeving. Hoewel gritstralen onze hoofdactiviteit is bestaat er de mogelijkheid om, na afdoende reinigende voorbewerking, een coating aan te laten brengen. Te denken valt aan: Ruimen van binnenschepen van aluminiumverf voorzien. A J den Breejen & Zonen bv is dus niet, net als alle andere straalbedrijven, alleen gespecialiseerd in stralen. A J den Breejen & Zonen bv beschikt over een team met 7 ervaren vakmensen. Een ieder van hen is in staat om op alle facetten van het uitvoerende werk een goede prestatie te leveren. Wanneer u kiest voorstraalbedrijf A J den Breejen & Zonen bv bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Goede service
  • Korte doorlooptijd

Wij beschikken niet over 7 goede stralers, maar ook over 7 goede verfspuiters. Het team van A J den Breejen & Zonen bv zet zich erg flexibel in zodat ook kleine objecten tegen goede prijzen behandeld kunnen worden.

Overdekte straalbedrijven

A J den Breejen & Zonen bv beschikt over een overdekte, droge omgeving in de buurt van Sliedrecht. Dit houd in dat weersinvloeden een minimale invloed uitoefenen op het uit te voeren werk en is in voordeel tegenover andere straalbedrijven. Hierdoor is het mogelijk om een constante kwaliteit te leveren en sluitende afspraken te maken over de oplevertermijn. Wilt u vrijblijvend meer over ons straalbedrijf? Het team van A J den Breejen & Zonen bv staat voor u klaar.

Wenst u meer informatie te ontvangen over straalbedrijven , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen