A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

bru-33-kl2

Gespecialiseerd in het uitwendig gritstralen

Te denken valt aan binnenvaartschepen, viskotters, constructiedelen en verder alles wat over het water aanleverbaar is. Doordat de gehele productie in een droogdok plaats vindt kunnen wij objecten zowel boven als onder de waterlijn (scheepsvlakken) behandelen.  

Scroll naar de content
Den Oever

Schip stralen voor beroepsvaart en pleziervaart uitgevoerd door Den Breejen in de buurt van Den Oever

Schip stralen in de buurt van Den Oever? A J den Breejen & Zonen bv is gespecialiseerd in coaten van diverse scheepvaartgerelateerde objecten en in schip stralen. Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf in de buurt van Den Oever voor schip stralen? Dan bent u dus bij Den Breejen aan het juiste adres. Of het nu gaat om beroepsvaart of pleziervaart, beide zijn altijd een welkome aanvulling geweest op ons klantenbestand. A J den Breejen & Zonen bv beschikt over een team met veel ervaring en kennis. Een ieder van hen is in staat om op alle facetten van het uitvoerende werk een goede prestatie te leveren. Mede hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in Den Oever en omgeving.

Schip stralen voor een ruw en schoon oppervlak

Schip stralen zorgt voor een ideaal ruw en schoon oppervlak om een coatingsysteem aan te brengen die vele jaren een perfecte bescherming biedt voor uw schip. Tijdens het stralen van uw schipkomen er grote hoeveelheden stof vrij. Het is van groot belang dat ontluchtingen e.d. worden afgeschermd en dat alle ruimten goed worden afgeplakt. Wanneer u kiest voor schip stralen bij A J den Breejen & Zonen bv in de buurt van Den Oever wordt er gewerkt in een overdekte en droge omgeving. Omdat wij overdekt werken is de uitstoot van stof tijdens het schip stralen in onze omgeving gering. Hiertoe beschikken wij over een afzuiginstallatie met een capaciteit van 84.000 m3/h. die voldoet aan de strengste emissienorm. Daarnaast wordt het dok schoon geleverd voordat deze weer te water gaat in de buurt van Den Oever.

Schip stralen en behandelen

Na het schip stralen moet er gekeken worden naar welke verf het best toepasbaar is voor het te behandelen oppervlak. Den Breejen is voor het scheepsonderhoud dé specialist van Den Oever en omgeving op straalgebied. Zeker onder de waterlijn kunnen op het oog goede verfsystemen door uiteenlopende oorzaken worden aangetast. Wilt u het onderhoud laten uitvoeren door Den Breejen? Neem dan gerust contact met ons op.

Schip stralen? Biedt uw schip bescherming.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een schip stralen , vul a.u.b. onderstaand formulier in. Den Breejen is inzetbaar voor:

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Schip stralen voor beroepsvaart en pleziervaart uitgevoerd door Den Breejen in de buurt van Den Oever
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring