A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Papendrecht

Schip stralen voor beroepsvaart en pleziervaart uitgevoerd door Den Breejen in de buurt van Papendrecht

Schip stralen in de buurt van Papendrecht? A J den Breejen & Zonen bv is gespecialiseerd in coaten van diverse scheepvaartgerelateerde objecten en in schip stralen. Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf in de buurt van Papendrecht voor schip stralen? Dan bent u dus bij Den Breejen aan het juiste adres. Of het nu gaat om beroepsvaart of pleziervaart, beide zijn altijd een welkome aanvulling geweest op ons klantenbestand. A J den Breejen & Zonen bv beschikt over een team met veel ervaring en kennis. Een ieder van hen is in staat om op alle facetten van het uitvoerende werk een goede prestatie te leveren. Mede hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in Papendrecht en omgeving.

Schip stralen voor een ruw en schoon oppervlak

Schip stralen zorgt voor een ideaal ruw en schoon oppervlak om een coatingsysteem aan te brengen die vele jaren een perfecte bescherming biedt voor uw schip. Tijdens het stralen van uw schipkomen er grote hoeveelheden stof vrij. Het is van groot belang dat ontluchtingen e.d. worden afgeschermd en dat alle ruimten goed worden afgeplakt. Wanneer u kiest voor schip stralen bij A J den Breejen & Zonen bv in de buurt van Papendrecht wordt er gewerkt in een overdekte en droge omgeving. Omdat wij overdekt werken is de uitstoot van stof tijdens het schip stralen in onze omgeving gering. Hiertoe beschikken wij over een afzuiginstallatie met een capaciteit van 84.000 m3/h. die voldoet aan de strengste emissienorm. Daarnaast wordt het dok schoon geleverd voordat deze weer te water gaat in de buurt van Papendrecht.

Schip stralen en behandelen

Na het schip stralen moet er gekeken worden naar welke verf het best toepasbaar is voor het te behandelen oppervlak. Den Breejen is voor het scheepsonderhoud dé specialist van Papendrecht en omgeving op straalgebied. Zeker onder de waterlijn kunnen op het oog goede verfsystemen door uiteenlopende oorzaken worden aangetast. Wilt u het onderhoud laten uitvoeren door Den Breejen? Neem dan gerust contact met ons op.

Schip stralen? Biedt uw schip bescherming.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een schip stralen , vul a.u.b. onderstaand formulier in. Den Breejen is inzetbaar voor:

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen