A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main




 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Zandstralen

Zandstralen en coaten van boten

Zandstralen van uw schip? Uw boot voorzien van een nieuwe verflaag? Het stralen en coaten van verschillende soorten schepen kan het team van Den Breejen voor u verzorgen. Met jarenlange ervaring in het vak zijn wij dé aangewezen partij. Of het nu gaat om plezierschepen, binnenvaartschepen of viskotters, wij leveren kwaliteit. Bent u de trotste eigenaar van een boot? Dan is het van belang dat u deze tijdig en regelmatig laat onderhouden. Een boot heeft veel te maken met negatieve invloeden in het water. Roest, aanslag en corrosie kan het gevolg zijn. Wij zorgen voor een goede behandeling en reinigen deze door middel van zandstralen. Vooraf zullen we deze inspecteren door vervolgens de juiste techniek in te kunnen zetten.

Zandstralen en behandelen

Zowel bedrijven als particulieren kunnen met hun boot bij ons terecht om te laten zandstralen. Wij beschikken over professionele en hoogwaardige coatingsystemen die in de praktijk hun waarde al ruim hebben bewezen en proberen innovatief te zijn op het gebied van nieuwe coatings of andere toepassingen van bestaande coatings. Naast innovatief onderscheiden wij ons met:

  • Vakbekwame medewerkers
  • Hoge kwaliteit
  • Overdekt terrein

Als een van de weinige straalbedrijven in Nederland kunnen wij schepen geheel droogzetten in ons overdekte straaldok. Meer informatie over zandstralen? Bekijk gerust onze website of neem contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Zandstralen en coaten van boten
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring