A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Marken

Zandstralen zorgt voor een minder grof straalpatroon. Wij voeren dit uit in de buurt van Marken

Wilt u uw schip grondig laten reinigen? Kies dan voor schip zandstralen bij A J den Breejen & Zonen bv uitgevoerd in de buurt van Marken. Of het nu gaat om plezierschepen, binnenvaartschepen of viskotters, A J den Breejen & Zonen bv past schip zandstralen veelvuldig toe. Zandstralen is een fijn straalmiddel wat zorgt voor een minder grof straalpatroon. Na het schip zandstralen bestaat er bij A J den Breejen & Zonen bv een mogelijkheid om na afdoende reinigende voorbewerking, een coating aan te laten brengen. Dit doen wij in onze overdekte, modern ingerichte werkplaats in de buurt van Marken.

Zandstralen voor een fris en schoon schip

Veel schepen worden aangetast door:

  • Luchtvervuiling
  • Zure-regen
  • Stof
  • Vuil

Om uw schip er weer fris en schoon uit te laten zien kunt u uw schip zandstralen. Schip zandstralen is een geschikte techniek om oude verf-, lak- en coatinglagen te verwijderen. Zo ontstaat een schoon oppervlak, klaar voor verdere bewerking. Deze milieu vriendelijke methode wordt vaak toegepast door A J den Breejen & Zonen bv op eigen locatie in de buurt van Marken. Als een van de weinige straalbedrijven in Nederland kunnen wij schepen geheel droogzetten in ons overdekte straaldok. In principe wordt een schip plat op de dokvloer gezet. Wij hebben echter de beschikking over dokstoelen en balken om schepen hoger te zetten. Daardoor zijn wij in staat om scheepsvlakken te zandstralen en te conserveren.

Vakmensen voor zandstralen

De gespecialiseerde vakmensen van A J den Breejen & Zonen bv kennen alle problematiek op het gebied van schepen en hebben oog voor perfect passende oplossingen. Dankzij de jarenlange ervaring en professionele aanpak heeft A J den Breejen & Zonen bv een grote klantenkring opgebouwd. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over schip zandstralen? Het team van A J den Breejen & Zonen bv staat voor u klaar in de buurt van Marken.

Wenst u meer informatie te ontvangen over Schip zandstralen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Zandstralen zorgt voor een minder grof straalpatroon. Wij voeren dit uit in de buurt van Marken
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring