A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Scheveningen

Zandstralen voor een grondige reiniging van uw schip

Wanneer u uw schip grondig wilt laten reinigen kunt u kiezen voor zandstralen. Of u nu uw plezierschip, binnenvaartschip of viskotter wilt laten stralen, bij Den Breejen & zonen bent u hiervoor aan het juiste adres! Zandstralen is een fijn straalmiddel wat zorgt voor een minder grof straalpatroon. Na het zandstralen en reinigen van het schip heeft u de keuze om een coating aan te laten brengen. Dit doen wij net als al onze andere werkzaamheden in onze werkplaats in Dordrecht. Ligt uw schip in Scheveningen? Dat is geen enkel probleem, wij helpen u graag met het vervoeren van uw schip.

Zandstralen voor een fris en schoon schip

Veel schepen worden aangetast door:

  • Luchtvervuiling
  • Zure-regen
  • Stof
  • Vuil

Bij zandstralen wordt een oude laag (roest, oude verf, vuil) verwijderd van de boot. Op deze manier is het onderwaterschip vervolgens weer volledig kaal en strak. Zo ontstaat een schoon oppervlak, klaar voor verdere bewerking. Deze milieuvriendelijke methode wordt vaak toegepast door Den Breejen & Zonen op eigen locatie. Als een van de weinige straalbedrijven in Nederland kunnen wij schepen geheel droogzetten in ons overdekte straaldok. In principe wordt een schip plat op de dokvloer gezet. Daarnaast hebben wij de beschikking over dokstoelen en balken om schepen hoger te zetten. Daardoor zijn wij in staat om scheepsvlakken te zandstralen en te conserveren.

Vakmensen voor zandstralen

De vakmannen van A J den Breejen & Zonen kennen alle problemen op het gebied van schepen en hebben dan ook oog voor een perfect passende oplossingen. Dankzij de jarenlange ervaring en professionele aanpak heeft A J den Breejen & Zonen bv een grote klantenkring opgebouwd. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over schip zandstralen? Het team van A J den Breejen & Zonen bv staat voor u klaar!

Heeft u vragen over zandstralen of over een van onze andere werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Zandstralen zorgt voor een minder grof straalpatroon. Wij voeren dit uit in de buurt van Scheveningen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring