A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Stralen

A.J den Breejen staalstraalbedrijf voor al uw scheepsvaart gerelateerde objecten

A.J. den Breejen is een staalstraalbedrijf voor al uw scheepsvaart gerelateerde objecten. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om het stralen van:

  • Alles wat over het water aan leverbaar is
  • Binnenvaartschepen
  • Constructiedelen
  • Viskotters

Wij houden ons al vele jaren bezig met het gritstralen van boten Daarnaast reinigen en coaten we ook schepen, zowel voor de pleziervaart als beroepsvaart. U kunt daarbij denken aan het ruimen van binnenschepen van aluminiumverf voorzien. Het staalstraalbedrijf A.J. den Breejen heeft ervaren vakmensen in dienst. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we garanderen dat u bij ons verzekerd bent van:

  • Een goede service
  • Werk van hoge kwaliteit
  • Een korte doorlooptijd
  • Specialisten in dienst
  • Flexibel werken
  • Scherpe prijzen

A.J. den Breejen is een innovatief staalstraalbedrijf

A.J den Breejen is een innovatief staalstraalbedrijf dat uitsluitend met hoogwaardige coating systemen werkt. Al deze coatings hebben zich in de afgelopen jaren bewezen om een zo optimaal mogelijk oppervlakteprofiel te verkrijgen. De Sa 2,5 voldoet in bijna alle omstandigheden aan de normen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het gritstralen van uw schip, maar we kunnen ook de afwerking voor u verzorgen. Als afwerking zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen zoals aflak op polyurethaan basis in hoogglans of half glans of een acrylaat op oplosmiddelbasis in zijdeglans. Deze combinatie garandeert uw schip, jacht of maritiem object dan ook een jarenlange bescherming.

Neem contact op met het staalstraalbedrijf A.J den Breejen

A.J den Breejen beschikt als één van de weinige staalstraalbedrijven in Nederland over een overdekte hal. Dit zorgt ervoor dat weersinvloeden een minimale invloed uitoefenen op het uit te voeren werk. Wij kunnen hierdoor constante kwaliteit leveren en sluitende afspraken maken over de opleveringstermijn. Wilt u vrijblijvende informatie over ons bedrijf? Of wilt u een afspraak maken? U kunt een email sturen naar  info@overdektstralen.nl of breejen9@planet.nl of bellen naar 078-6164517.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen