A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Stralen

Schip stralen, reinigen en coaten?

Schip stralen, reinigen en coaten? Wat uw wensen ook zijn, het ervaren team van Den Breejen voert dit uit. Den Breejen is namelijk gespecialiseerd in het uitwendig gritstralen en coaten van diverse scheepvaartgerelateerde objecten. Zowel pleziervaart als beroepsvaart kan bij ons terecht voor onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw boot klaargemaakt wordt voor aankomend vaarseizoen en dragen bij aan bescherming en een langere levensduur. Schip stralen is onze hoofactiviteit. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met reiniging en coating zoals het ruimen van binnenschepen van aluminiumverf voorzien, scheepshuiden zwart spuiten, dennenboom lakken en nog veel meer. Lees hier meer over op onze website.

Schip stralen

Heeft u een schip van hout? Of zijn bepaalde onderdelen gemaakt van staal of kunststof? Wij kunnen zowel hout als glas en kunststof stralen. Het ene materiaal vereist een ander straalmiddel dan de andere. Zo onderscheiden we 4 reinheidsgraden, t.w:

  • Sweapen/Wapperen
  • Zorgvuldig gritstralen
  • Zeer zorgvuldig gritstralen
  • Gritstralen tot zichtbaar schoon staal
  • Licht gritstralen

Dit kunnen we allemaal uitvoeren in onze eigen werkplaats. Als een van de weinige straalbedrijven in Nederland kunnen wij schepen geheel droogzetten in ons overdekte straaldok. Meer informatie over schip stralen of een afspraak? Wij staan graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op.

Maak a.u.b. uw keuze:

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Schip stralen, reinigen en coaten?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring