A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Jacht gritstralen

Jacht gritstralen voor optimale bescherming en een lange levensduur

Jacht gritstralen? Uw kostbare bezit tijdig en regelmatig laten onderhouden? Voor optimale bescherming en een langere levensduur maakt u een afspraak met Den Breejen, dé specialist als het gaat om gritstralen. Met een team specialisten staan wij dagelijks voor onze klanten klaar om jachten te ontdoen van verf, roest en vuil. Een onderdeel van jacht gritstralen is dan ook het reinigen van de oppervlakten. Vervolgens kunnen we een speciale beschermende coating aanbrengen. Op deze wijze is uw jacht klaar voor aankomend vaarseizoen. Maak direct een afspraak.

Jacht gritstralen uitgevoerd in onze werkplaats

Jacht gritstralen voeren wij uit in onze werkplaats. Hier beschikken wij over een afzuiginstallatie met een capaciteit van 84.000 m3/h. die voldoet aan de strengste emissienorm. Tijdens gritstralen komt er namelijk veel stof vrij. Hiermee zorgen wij ervoor dat alle ruimten goed worden afgeplakt en dat ontluchtingen e.d. worden afgeschermd. Als specialist in jacht gritstralen staan wij bekend om onze:

  • Manier van werken
  • Kwaliteit
  • Goede stralers
  • Uitstekende technische voorzieningen
  • Team van specialisten

Daarnaast delen wij ons werk zeer flexibel in. Wilt u kleinere objecten laten gritstralen? Dat kan bij ons ook! Hiervoor hanteren wij gunstige tarieven. Benieuwd naar deze tarieven? Een afspraak om uw jacht te laten gritstralen? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en brengen in kaart wat het beste is voor uw schip.

Maak a.u.b. uw keuze:

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Jacht gritstralen voor optimale bescherming en een lange levensduur
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring