A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0888

Smit Waalhaven

Compleet stralen en coaten, zowel boven als onder de waterlijn

IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Delfzijl

Jacht gritstralen door een betrouwbaar bedrijf laten verzorgen in Delfzijl?

​Is uw jacht nodig toe aan gritstralen? Uw jacht is een kostbaar bezit en geeft u niet zomaar uit handen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij uw jacht gritstralen centraal. Den Breejen is u graag van dienst met jacht gritstralen en verzorgd dit in eigen beheer in de buurt van Delfzijl. Wij zijn specialist in het stralen van uiteenlopende scheepsgerelateerde objecten en waarborgen de kwaliteit. In onze speciaal ingerichte werkplaats in de buurt van Delfzijl kan uw jacht op de beste manier worden ontdoen van roest en verf. Daarnaast zorgen wij voor een grondige reiniging tijdens jacht gritstralen.

Jacht gritstralen ter bescherming van uw schip

Als wij uw jacht gritstralen in de buurt van Delfzijl zorgen wij eerst voor een schoon oppervlak. Daarnaast zorgen wij bij jacht gritstralen voor een ruw oppervlak. Vervolgens kan er een coating worden aangebracht die zorgt voor optimale bescherming van uw jacht. Zo beschermt u uw jacht optimaal voor het nieuwe seizoen. Ook worden de roestplekjes door middel van jacht gritstralen verwijderd.

Wat is jacht gritstralen?

Jacht gritstralen is een methode die bestaat uit hoge druk spuiten van kleine deeltjes om het materiaal te reinigen en te ontzien van:

  • Roest
  • Alg
  • Oude verflagen

Vooral grote objecten zijn hiermee goed te behandelen. Dit is essentieel voor de duurzaamheid van uw boot. Wilt u uw jacht gritstralen zonder veel overlast? Maak dan een afspraak met Den Breejen in de buurt van Delfzijl. Wij werken overdekt en beperken zo overlast van stof. Daarnaast beschikken wij over een goede installatie. Wenst u meer informatie te ontvangen over jacht gritstralen, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Jacht gritstralen door een betrouwbaar bedrijf laten verzorgen in Delfzijl?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring