A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main
 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Jacht stralen

Jacht stralen en coaten? Den Breejen voert dit uit

Jacht stralen uitbesteden aan een specialist? Uw jacht klaar maken voor aankomend vaarseizoen? Jacht stralen is een specialiteit van Den Breejen. Den Breejen is al vele jaren hét adres voor het uitwendig gritstralen en coaten van diverse scheepvaartgerelateerde objecten. Naast jacht stralen onderhouden wij binnenvaartschepen, viskotters, constructiedelen en verder alles wat over het water aanleverbaar is. Wij beschikken over kundig personeel die dit graag verzorgen. Het jacht stralen vindt plaats in een droogdok waardoor wij objecten zowel boven als onder de waterlijn kunnen behandelen.

Jacht stralen en meer

Jacht stralen is een activiteit waar wij ons al vele jaren mee bezig houden. Hoewel dit onze hoofdactiviteit is bestaat er teven de mogelijkheid om na afdoende reinigende voorbewerking, een coating aan te laten brengen. Hierbij kunt u denken aan:

  • scheepshuiden zwart spuiten
  • dennenboom lakken
  • Ruimen van binnenschepen van aluminiumverf

Dit voeren wij uit voor zowel particulieren als bedrijven. Uw jacht laten stralen? Vervolgens een coatingsysteem aan laten brengen? Wij voeren dit graag uit. In onze overdekte werkplaats beschikken wij over de benodigde materialen en een afzuiginstallatie met een capaciteit van 84.000 m3/h. Kom gerust langs en neem een kijkje.

Maak a.u.b. uw keuze:

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Jacht stralen en coaten? Den Breejen voert dit uit
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring