A.J. Den Breejen en Zonen de specialist
Voor stralen, staalstralen en staalconservering
IMG_0686

Anna Elisabeth

IMG_0344

Sleepboot MRD Navigator

Corina na behandeling

m/s Corina

M/s Corina 01-2019

Duwbak Main

Duwbak Main




 

Bram 2

Tervant 159 (voorheen m/s Bram)

Scroll naar de content
Hindeloopen

A.J. den Breejen is de specialist op het gebied voor boten gritstralen in Hindeloopen

Zoekt u een professioneel en ervaren bedrijf op het gebied van schepen gritstralen? A.J. den Breejen is de specialist op het gebied van boten gripstralen in Hindeloopen. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van gritstralen. In onze overdekte werkplaats staat moderne apparatuur en onze medewerkers hebben de benodigde kennis van het gritstralen van boten. Op het gebied van coating werken we zo innovatief mogelijk. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en best toepasbare coating op uw schip. Wilt u uw boot laten onderhouden? A.J. den Breejen komt graag bij u langs in Hindeloopen. Goed onderhoud zorgt voor een verlengde levensduur.

Welke coatings kunnen we aanbrengen?

Wanneer u uw schip laat gritstralen door ons, dan spuiten wij onder hoge druk en toegevoegd straalmiddel, de roest en afgebladderde verfresten eraf. Het gritstralen van schepen is onze hoofdactiviteit waar we inmiddels al bijna 50 jaar ervaring in hebben. U kunt bij ons ook terecht voor een nieuwe coating aanbrengen op uw boot:

  • Dennenboom lakken
  • Ruimen van binnenschepen van aluminiumverf
  • Scheepshuiden zwart spuiten

Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht. Wij gritstralen zowel schepen voor de plezier- als de beroepsvaart. Hierbij kunt u denken aan:

  • Boten
  • Motorjachten
  • Schepen
  • Vrachtschepen
  • Zeiljachten

Wilt u uw boot laten gritstralen in Hindeloopen?

Wij beschikken over een droogdok waar we zowel scheepvaart gerelateerde objecten boven als onder de waterlijn behandelen. Ons team zorgt ervoor dat uw boot klaar is voor komend vaarseizoen en vaak vele seizoenen er na. Wij zijn een ervaren en professioneel bedrijf in het gritstralen van boten. Onze ervaring zorgt ervoor dat u verzekerd bent van goed opgeleide vakmensen die hoge kwaliteit leveren. Wilt u meer informatie over het laten gritstralen van uw boot? Neem dan contact met ons op. Stuur een email naar info@overdektstralen.nl of breejen9@planet.nl of bel naar 078-6164517.

A.J. Den Breejen en Zonen logo
A.J. Den Breejen en Zonen
Stralen voor het verwijderen van roest, verf en verontreiniging verzorgd door Den Breejen in de buurt van Hindeloopen.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring